Keresés

Elérhetőség

Mehesztanya
Táncsics u 5
Somogyszob
7563

06209440330

ntlberta84@gmail.com

Hírek

Ebben a szekcióban nem található cikk.

Elkészítése

2011.09.01 06:02

Hozzávalók: 2kg rebarbara; 1 kiskanál citromsav; kb 60 dkg méz

A rebarbarát megtisztítjuk és húsát kb 2 cm-es darabokra vágjuk. Annyi citromsavval ízesített vízben amennyi ellepi, felforraljuk. Lehűtjük, majd a gyümölcsdarabkákat szűrőkannállal kiemelve üvegekbe rakjuk. ( A visszamaradt levet kissé megédesítve üdítőitalként fogyaszthajuk.) Az üvegeket mézzel feltöltjük úgy, hogy a rebarbarát teljesen ellepje. Hűvös helyen tároljuk. 

 

Elkészítési idő: kb 60 perc